Brands

Rexite

Italiens nummer 1 når det gælder eksklusivt og funktionelt tilbehør og møbler - klassisk design med et twist af sjov - er deres design motto for de produkter som i dag skaber glæde på tusindvis af nordiske arbejdspladser og hjem.

www.rexite.com 

Cascando

Stilrent design til meget eksklusive garderobeløsninger og akustiske møbler alt med brug af lækre materialer. Absolut nogle af de mest elegante løsninger. Cascando kommer fra Holland hvor vi ser masser af spændende designere udvikle sig. 

http://www.cascando.nl/ 

Van Esch

Hollandsk producent som startede med standard løsninger til garderoben, nu også med lækre og utraditionelle designløsninger - deres ekspertise er entreen/garderoben og alt hvad der hører til.

www.van-esch.com 

B LINE

En af italiens førende producenter - med den ikoniske Boby trolley designet af Joe Columbo som deres primære produkt - ydermere med et lille men meget stærkt sortiment af unikke produkter i høj kvalitet. 

www.b-line.it

Vilagrasa

Spansk design i topklasse - med et sortiment som spænder lige fra pencilholdere til display systemer - garderober - møbler - talerstole o.m.m. - spændende unikke løsninger med elegante linier.

http://www.vilagrasa.com/